Zonnepanelen - Batterij - Laadpaal

Het laten plaatsen van zonnepanelen is en blijft de slimste keuze voor jouw spaargeld. Zeker in combinatie met een thuisbatterij. Kies voor een maximaal rendement en werk samen met een betrouwbare en ervaren installateur. Een investering in zonnepanelen kan zichzelf vanaf 7 jaar al terugbetalen. Nadien haal je een mooie winst uit je zonnepaneleninstallatie. Bovendien geniet je jarenlang van een kwalitatieve service dankzij de gratis Full Omnium Service.

Ook met de niet-terugdraaiende digitale teller blijft het uiterst rendabel om zonnepanelen te laten plaatsen. Zonder thuisbatterij kan je deze investering in ongeveer 10 jaar terugverdienen.

Thuisbatterijen verhogen het zelfverbruik van je zelfopgewekte groene elektriciteit, waardoor je de terugverdientijd kan herleiden naar 7 jaar.

Wil je een thuisbatterij kopen om het zelfverbruik van je zonnepanelen op te drijven? Doen! Zeker met het verdwijnen van de terugdraaiende teller betaalt deze uitstekende investering zich bijzonder snel terug. Nadien geniet je elke maand van een mooie winst op je elektriciteitsfactuur. Met een thuisbatterij sla je jouw zelfopgewekte elektriciteit op totdat je deze op een ander moment nodig hebt. Zeker in combinatie met een warmtepomp of een laadpaal bieden thuisbatterijen een bijzonder hoog rendement. Wacht niet met het kopen van een thuisbatterij, nog tot 2024 geniet je van interessante Vlaamse premies.

Om een elektrische auto veilig, snel en effici√ęnt op te laden, heb je nood aan laadinfrastructuur. Naast laadpalen op het werk en op publieke plaatsen, is het bijzonder slim om ook thuis een laadpaal te laten plaatsen. Zeker in combinatie met zonnepanelen en een thuisbatterij bespaar je stevig op je verplaatsingskosten. Een laadpaal thuis installeren? Reken gerust op MR Solar, onze betrouwbare energiepartner.